Trainingen

Wij van change2succeed geloven in mensen en willen graag dat zij het beste in zichzelf naar boven halen. Hiervoor hebben wij een aantal unieke trainingen ontwikkeld waarin passie, respect en inspiratie voorop staan. We nemen uw medewerkers mee en gaan situaties beleven met als einddoel succesvolle medewerkers, gelukkiger personeel en een effectiever team.

We hebben onze trainingen ingedeeld als puzzelstukjes. Wij gaan samen met u bekijken waar de behoefte van uw bedrijf en uw medewerkers liggen. En welke puzzelstukken hierop aansluiten. Zo krijgt u altijd een unieke puzzel speciaal voor uw bedrijf. Zodat alle workshops aansluiten bij uw behoefte en die van uw medewerkers.

 

Al onze workshops bedragen een dagdeel en zijn flexibel in te plannen. Tijdens deze workshops wordt vrijwel geen tot weinig theorie besproken en gaan we vooral dingen doen, dingen ervaren en zelf in beweging komen. En zo zetten wij uw medewerkers in beweging om mee te draaien met de veranderingen van het bedrijf en kan hetgene dat geleerd is, direct in de dagelijkse praktijk toegepast worden.

 

Training change2succeed Training change2succeed
Training change2succeed