Teameffectiviteit en Insights.

Als binnen je eigen bedrijf of het bedrijf waar je werkt iedereen druk is met zijn of haar ding en iedereen het gevoel heeft dat er nog wel zaken te verbeteren zijn, is het wellicht tijd om te gaan investeren in de medewerkers.

Er is vaak al veel te halen uit persoonlijke effectiviteit, maar daarnaast ook zeker uit de samenwerking in de diverse teams. Dit van hoog tot laag door de organisatie, dus zowel het management team als de operationele afdelingen hebben behoefte aan een tool die hun helpt hun eigen effectiviteit te verhogen.

Ik ben van mening dat Insights hierbij een geweldig mooi en nuttig hulpmiddel is, wat op alle niveaus en disciplines binnen een organisatie gebruikt kan worden om de effectiviteit te verbeteren. Insights is gebaseerd op enerzijds de bij vele bekende Discovery kleurentheorie en anderzijds op de Jungiaanse voorkeuren. De combinatie geeft een goed en betrouwbaar inzicht in iemands voorkeuren. Dit geeft een ieder de handvaten om de ander beter te begrijpen (waarom doet of zegt iemand dat?) en beter te communiceren.

Insights is voor iedereen snel te leren en geeft je daarmee de mogelijkheid ook snel het rendement ervan te ervaren. Verder kan het erg goed ingezet worden met zaken als coaching en gerelateerde zaken.

In mijn ogen zeker de moeite om er eens naar te kijken en je te laten adviseren wat Insights niet alleen voor jou persoonlijk maar ook voor jou organisatie kan betekenen.

Deurne, 16 april 2017.

Maarten van Bussel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *