Wij zijn Maarten van Bussel en Suzanne van Driel-van Bussel. Wij zijn vader en dochter. We zullen ons even voorstellen.

Hoi, ik ben Maarten en zoals gezegd ben ik de vader van Suzanne en vanuit mijn financiële achtergrond doorgegroeid naar een Foto Maarten, trainer en coachmanagementfunctie in de diverse werkvlakken van niet alleen financiën, maar ook ICT en HRM. Door deze laatste ben ik verantwoordelijk geweest voor de opleidingen en begeleiding van medewerkers op de verschillende niveaus in de organisatie. Leadership, Management Development en Performance Management zijn mooie kreten, maar hoe krijgen ze nu de juiste inhoud? Dit vraagstuk heeft er in mijn zoektocht toe geleid dat ik zelfstandig ben geworden en me als interim manager ook ging bezighouden met veranderingsmanagement, coaching en het ontwikkelen van teams. Herstructureren gaat niet zonder cultuurverandering en de juiste mensen die gemotiveerd zijn en goed in hun vel zitten.

Met change2succeed willen wij mensen helpen zichzelf te leren kennen en daardoor te ontwikkelen tot gelukkige en succesvolle medewerkers. Met op maat gesneden trainingen die je energie geven en de passie voor je vak en bedrijf verhogen.

 

Hoi, ik ben Suzanne en de dochter van Maarten. Ik heb jarenlang in diverse functies in de zakelijke reisbranche gewerkt. Was altijd druk Foto Suzanne, trainer bezig om mezelf te blijven ontwikkelen en te groeien naar een hogere functie. Totdat er andere zaken in mijn leven gingen spelen en ik me af ging vragen wat nou eigenlijk echt belangrijk was en waar mijn echte passie ligt. In mijn ogen was de tijd toen aangebroken om dat eens goed te onderzoeken. Omdat ik verschillende functies had vervuld, was ik met veel verschillende aspecten in aanraking gekomen. En uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat iedereen zich wil ontwikkelen. En dat ik er gelukkig van wordt als ik mensen hierbij kan helpen en ondersteunen. Ik ben toen direct op zoek gegaan naar de opleiding waarbij ik me op dat vlak verder kon ontwikkelen. Maar ik had tijdens mijn loopbaan ook veel cursussen gevolgd en was tot de conclusie gekomen dat ik niet met mensen tussen 4 muren wil gaan zitten om ze te vertellen hoe ze het zouden moeten doen. Ik wilde mensen dingen laten voelen en ervaren, want in mijn ogen leer je daar het meeste van. Gelukkig sloot dit volledig aan bij het beeld dat mijn vader voor ogen had. En toen ik ook nog een opleiding vond die hier volledig bij aansloot was de eerste stap gezet.